Αρχική Σελίδα

Nuoxing Cable Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. καλωδίων Nuoxing, ΕΠΕ είναι σύγχρονη επιχείρηση καλωδίων εμείς που εστιάζουμε στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις από το 2010.

Βρισκόμαστε στην επαρχία Hebei που καλύπτει περισσότερα από 30.000 τετρ.μέτρα. Με συνολικό προσωπικό 210, και 30 γραμμές παραγωγής.
Η σειρά παραγωγής καλύπτει τα καλώδια τροφοδοσίας χαμηλής τάσης, τα μέσα καλώδια τροφοδοσίας τάσης, τα καλώδια ελέγχου, τα υπερυψωμένα καλώδια, τα λαστιχένια καλώδια, και τους γυμνούς αγωγούς κ.λπ.
Η επιχείρησή μας έχει λάβει την εθνική άδεια βιομηχανικής παραγωγής της Κίνας, πιστοποιητικό ISO9001/ISO14001, πιστοποιητικό Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, πιστοποιητικό CE. Υπάρχει τυποποιημένος παράγοντας το σύστημα και αυστηρά QC τα συστήματα.
Σαν σφαιρικό προμηθευτή, τα προϊόντα μας μπορούν να παραχθούν σύμφωνα με τα διαφορετικά πρότυπα. όπως το ΜΒ, IEC, BS, ASTM, DIN, NFC και ούτω καθεξής.
Μέχρι στιγμής τα καλώδιά μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες μέσα παγκοσμίως.

Και θεωρήστε ότι περισσότερη αγορά θα είναι ανοικτή μέσω της προσπάθειάς μας. Αναμένουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με σας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. καλωδίων Nuoxing, ΕΠΕ καθιερώθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2010, εστιάζοντας στην ανάπτυξη και την παραγωγή των καλωδίων και των καλωδίων για δέκα έτη. Το επιχειρησιακό πεδίο της επιχείρησης περιλαμβάνει: καλώδιο και καλώδιο, παραγωγή και πωλήσεις καλώδιο χαλκού, καλώδιο αργιλίου, ράβδος χαλκού, ράβδος αργιλίου, εξαρτήματα καλωδίων, επεξεργασία και πωλήσεις προϊόντα υλικού, πωλήσεις (τα στοιχεία υποκείμενα στην έγκριση σύμφωνα με το νόμο μπορούν μόνο να εγκριθούν από τα σχετικά τμήματα πραγματοποιούν τις επιχειρησιακές δραστηριότητες) και ούτω καθεξής.

img.alt
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Nuoxing

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000-50,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Nuoxing Cable Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Nuoxing Cable Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Nuoxing Cable Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Nuoxing Cable Co., Ltd Πιστοποιήσεις